پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟
سرخط خبرها

بختیاری خبر داد: توافق کمیته امداد با وزارت راه ویژه احداث مسکن مددجویان| ۴۰۰۰۰ مسکن روستایی ساخته می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۱۵۷۶
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶
بختیاری خبر داد: توافق کمیته امداد با وزارت راه ویژه احداث مسکن مددجویان| ۴۰۰۰۰ مسکن روستایی ساخته می‌شود
رئیس کمیته امداد گفت: تا پایان سال آینده، ۴۰ هزار مسکن روستایی ویژه مددجویان کمیته امداد ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مرتضی بختیاری در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان کردستان با ابراز خرسندی از اینکه کمیته امداد جایگاه خوبی در بین مردم دارد، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم اهدافی که حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری برای این نهاد حمایتی ترسیم و در نظر گرفته، به خوبی پیش ببریم.

وی توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات با رعایت کرامت ویژه مددجویان را یکی از مأموریت‌های اولویت‌دار کمیته امداد عنوان کرد و گفت: این هدف یکی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب بوده که در سال ۹۴ به صورت صریح و شفاف دستور به اجرای این امر فرموده و برای تحقق آن از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به سخنان امام راحل (ره) مبنی بر اینکه کار کمیته امداد، مدد به حیات است، تصریح کرد: برنامه‌های توانمندسازی در سه محور اشتغال، مسکن و برنامه‌های فرهنگی با اولویت خوداتکایی ترسیم شده است چراکه پشت میز نشینی و تن ندادن به انجام کار یکی از آفت‌هایی است که امروزه کشور با آن درگیر است.

وی با بیان اینکه کمیته امداد حامی نیازمندان و تا آخر عمر نوکری افراد زمین‌گیر و ناتوان را خواهیم کرد، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید مددجویان در سال جاری در چرخه اشتغال و تولید قرار گیرند کما اینکه با نگاه مثبت رهبر معظم انقلاب اسلامی، حمایت‌های نمایندگان، ولی فقیه استان‌ها، ائمه جمعه و دولت سیزدهم برنامه‌های خوبی نیز در این حوزه اجرایی شده است.

بختیاری با اذعان به اینکه کردستان علی‌رغم همه ظرفیت‌ها، اما متأسفانه محرومیت و نرخ بیکاری در استان بالاست و باید بیشتر مورد توجه مسئولان کشوری قرار گیرد، خاطرنشان کرد: مردمان این دیار با این شرایط و مشکلات اقتصادی و تورم در سال گذشته ۱۳۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک مردمی جمع‌آوری شده که در بخش‌های مختل استان هزینه شده و زبان تقدیر و تشکر از این اقدامات خیرخواهانه آنان قاصر است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته کردستانی‌ها ۳۷ میلیارد و ۷۵۱ میلیون تومان به یتیمان کمک کرده‌اند، افزود: در استان کردستان ۳۲۰۸ یتیم و ۵۵۸۰ محسنین و بدسرپرست و ۱۷ هزار حامی وجود داشته که همواره چشم‌انتظار حمایت خیران از آنان هستیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از برنامه‌ریزی برای ۶ هزار و ۳۴۳ فرصت شغلی توسط این نهاد حمایتی در سال ۱۴۰۰ در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در طول سال گذشته ۷۲۱۸ فرصت شغلی (۹۰۰ شغل بیشتر از برنامه پیش‌بینی شده) با هزینه کرد ۲۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در کردستان ایجاد کرد.

وی از افزایش دو برابری سهم اشتغال در استان در سال‌جاری خبر داد و اعلام کرد: امسال کمیته امداد ۱۳ هزار و ۲۶۰ فرصت شغلی و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کردستان ایجاد و پرداخت خواهد شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در صورتی‌که کارآفرینان ویژه ۲۰ مددجو شغل ایجاد کنند، تا سقف ۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به آنان پرداخت خواهد شد، ادامه داد: تا پایان سال ۱۴۰۲، ۴۰ هزار مسکن روستایی ویژه مددجویان کمیته امداد کشور احداث خواهد شد که سهم استان کردستان ۱۸ هزار واحد روستایی است.

وی از توافق با وزارت راه و شهرسازی ویژه احداث مسکن مددجویان خبر داد و تصریح کرد: در صورت تحقق تفاهم نامه تا سه سال آینده مددجوی بدون مسکن در کردستان نخواهیم داشت.

بختیاری با اشاره به اینکه ۱۸ هزار و ۲۵۰ دانش‌آموز و ۱۱۷۵ دانشجو و طلبه کردستانی تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: هر خیری که در صندوق امداد ولایت یک میلیارد تومان پول برای اختصاص تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان کمیته امداد بگذارد،  سه برابر آورده شخصی، تسهیلات قرض‌الحسنه به وی پرداخت خواهد شد.

وی از قول مساعدت برای اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به صندوق امداد استان خبر داد و افزود: با بنیاد مستضعفان رایزنی‌های انجام خواهد شد که ۱۰ میلیارد تومان از این میزان پول را آنان و ۱۰ میلیارد تومان هم خود امداد تقبل خواهد کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه هم ثواب دارد و هم در شرایط کنونی می‌تواند مشکلات زیادی از نیازمندان را برطرف کند، خاطرنشان کرد: امسال تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت خواهد شد که ۵۰ درصد آن به غیر مددجویان نیازمند اختصاص خواهد یافت تا آنان نیز بتوانند اشتغال‌زایی ایجاد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->